Menderes Nehri Temizliği Başladı

Dinar’a bağlı Stadyum Mahallesinde bulunan ve ilçenin çeşitli yerlerinden geçen Büyük Menderes Nehrinde yaz temizlikleri başladı.

İlk olarak Stadyum mahallesinde Dinar Belediyesi ve Devlet Su İşleri Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerce başlayan çalışmalarımahallesi adına takip eden Muhtar Seval Çalışkan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dinar Belediye Başkanlığı araçlarının da seferber edildiği temizlikte tonlarca moloz, yosun ve pislik kanaldan temizlenerek kaldırıldı.

Belediye Başkan yardımcısı Rafet Şimşek ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince de çalışmalar yakından takip edildi.

Yapılan çalışmalar boyunca işleri takip eden Stadyum Mahalle Muhtarı Seval Çalışkan, mahallenin çok daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşması adına çalışmaların yapıldığını ifade ederek şunları söyledi, “Stadyum mahallemiz ilçemizin en gözde mahallelerinden bir tanesidir. Mahallemizden geçen Büyük Menderes Nehri var. Uzun bir süredir temizliği yapılmıyordu. İçerisinde yosunlar, molozlar ve her türlü pislikler mevcuttu. Ancak DSİ’nin ve Dinar belediyesinin çalışmaları sonucunda nehrimiz tertemiz oldu. Vatandaşlarımız da kötü koku ve görünümden kurtuldular” dedi.

Editör: Haber Merkezi