Liselere Yerleşen Öğrenciler Evlerinde Ziyaret Ediliyor

Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Koleji’nden mezun olan 20 öğrenci aileleriyle birlikte evlerinde ziyaret ediliyor.

Okul Müdürü Ünal Yılmaz ve idari yönetim ile birlikte okuldan büyük bir başarıyla mezun olduktan sonra istediği liseye yerleşebilen öğrencileri tebrik etmek ve lise hayatında da onları takip etmek için ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Yapılan ev ziyaretlerinde öğrenciler aileleriyle birlikte ortaokul yıllarının değerlendirmesi yapılarak, lisede yapılması gerekenler, başarıya ulaşmanın sırları, okul, veli ve öğrenci üçgeninin daha da aktif hale getirilmesiyle alakalı istişarelerde bulunuluyor.

Özel Kolej Müdürü Ünal Yılmaz, ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında, ortaokuldan mezun olan öğrenciyi lise ve üniversite hayatlarında da yakından takip edeceklerini, onların başarısı için kendilerine ne görev düşüyorsa yapacaklarını kaydetti.

Bu yıl okuldan 20 öğrencinin mezun olduğunu ve öğrencilerin kendi istedikleri okullara yerleştiğini de ifade eden Yılmaz, “Dinar Öğretmen Ünal Yılmaz Kolejimizde mezun verdiğimiz yirmi öğrencimizden 4 tanesi Fen Lisesine yerleşti. Kolejimizdeki mezun olan diğer 16 öğrencimiz ise yine çeşitli Anadolu Liselerine yerleştirildiler.

Öğrencilerimizi Kutluyor ve Tebrik Ediyorum

Dinar’da özel kolej müdürü Ünal Yılmaz ortaokul olarak verilen 20 mezun öğrenciden 4 tanesinin Fen Lisesini kazanmasının büyük bir başarı olduğunu, % 25 oranında öğrencilerin en iyi okula yerleştiğini söyledi. Öğrencileri ve ailelerini kutladığını da kaydeden Yılmaz, “20 Öğrencimizde en iyi okullara yerleşmiş durumda. Velilerimizin, öğrenci ve öğretmenlerimizin gayretli çalışmaları sonucunda bu başarıya ulaştık. Bu başarı da katkısı bulunan öğretmen ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi