Korubaşı Mahalle Muhtarı Yörük’ten Başkan Sarı’ya teşekkür

İlçemiz Korubaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Yörük belediyemiz tarafından mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Korubaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Yörük mahallesine belediyemiz tarafından yapılan kanalizasyon hattı, çocuk oyun parkı, kaldırım çalışmaları, sıcak asfalt serimi ve diğer çalışmalar için Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ettiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İlçemizin her noktasına en iyi şekilde hizmet vermek adına çalışmalarımızı yaz-kış demeden devam ettiriyoruz. Korubaşı mahallesinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ile mahallemiz güzel bir görünüme kavuşuyor. Sıcak asfalt serim çalışmamızı yapmış olduğumuz kaldırım çalışması ile taçlandırdık. Vatandaşlarımız rahat bir şekilde ulaşım sağlayarak kaldırımda yürüyor. Ayrıca kanalizasyon sıkıntısı olan sokaklarımızda ilave kanalizasyon hatları çekiyoruz. Mahallemizde sıkıntı yaşanan 3 sokakta da ilave kanalizasyon hattı çalışmamız en kısa sürede başlayacaktır. Tabi çocuklarımızı da unutmadık. Mahallelerimize çocuk oyun parkları kuruyoruz bu kapsamda Korubaşı mahallemizde de bir çalışma gerçekleştirdik. Yaptığımız çalışmalarda amacımız daha modern ve yaşanabilir bir Dinar oluşturmaktır. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Korubaşı Mahalle Muhtarı İbrahim Yörük’e teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi