KoROsa Çok Sesli Koro Konseri Yoğun İlgi Gördü

Polifonik Korolar Derneği bünyesinde bulunan KoROsa AKÜ Dinar Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda konser verdi.

Dinar Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk ve kültürel faaliyetler kapsamında Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen konserin açılış konuşmasını yapan Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı yaptığı konuşmasında; “Değerli protokol üyeleri saygıdeğer misafirler kültür etkinlerimiz kapsamında ve Mehmetçik Vakfı yararına düzenlemiş olduğumuz programa hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan Aysu Hocama ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Dinar Belediyesi sponsorluğunda Mehmetçik Vakfı yararına yapılan konserde sahne alan KOROSA grubunun söylediği eserler büyük beğeni topladı.

Konser sonunda konuşan Korosa müzik öğretmeni Aysu Akgün, “Isparta Polifonik Korolar Derneği bünyesinde Aralık 2011 yılında kuruldu. Dinarın bizlerde önemi çok fazla biliyorsunuz ki ilk müzik yarışmasının yapıldığı yerdir Dinar o yüzden bizlerin içinde yeri ayrıdır. Bugün burada olmamızı sağlayan Başta Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’ya ve siz değerli dinleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.

Konser sonrasında İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanımız Nihat Sarı ve protokol üyeleri tarafından KoROsa ekibine çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi