KAYMAKAM ŞAHİN VE BAŞKAN ACAR’DAN YAŞLILARIMIZA ZİYARET

Yılbaşı nedeniyle Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Saffet Acar Huzurevi sakinlerine ziyarette bulundu.

Programa; Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar, Dinar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü İrfan Yüksel, Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Belediye Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ve Belediye personeli Ülkü Tosun katıldı.

Huzurevi Başkanı Aynur Toker, huzurevine ziyarette bulunanlara teşekkür etti. Başkan Saffet Acar konuşmasında şunları söyledi; “2016 yılını bıraktık biraz sonra 20176 yılına gireceğiz. İnşallah nice nice 2017 ler diyorum. Tabi ki öncelikle sağlık sıhhat barış içerisinde uzun yıllar diliyorum. Aslı olan geçen yıllar değil geçen ömürler, dolayısıyla ömrümüzün iyi geçmesiyle ilgili Cenabı Allah’tan sağlıklı huzurlu mutlu yıllar diliyorum.” dedi
2016 yılının ülkemiz ve Dünya adına zor bir yıl geçirdiğini ifade eden Kaymakam Mustafa Şahin, günün anlam ve önemi adına yaptığı konuşma sonrasında huzur evinde bulunan yaşlılarımıza Başkan Saffet Acar ve eşi Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar hanımefendi tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Yapılan ikramlar sonrasında ziyaret sona erdi. 
 
Editör: Haber Merkezi