Kaymakam Şahin ve Başkan Acar Muhtarları Ziyaret Etti

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Ateş, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç’in de katılığı ziyaret programında Kaymakam Şahin Muhtarlar Derneği Başkanı Sabri Can Bekle’ye görevinde başarılar diledi.

Muhtarlık makamının halk ile devlet arasında çok iyi bir köprü olduğunu ve bu bağlamda muhtarlara çok büyük görevler düştüğünü ifade eden İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin şunları söyledi, “Muhtarlarımız, gerçekten fedakârca çok önemli hizmetler yerine getirmektedirler. İnşallah zaman içerisinde muhtar arkadaşlarımızın konumu ve hizmet standartları daha da yükseltilir ve sıkıntılar bir bir çözüm bulmaya devam eder. Her muhtar kendi mahallesindeki sorunlarla ilgilenip çözüm yolları aramaya başlıyor. Bu da sorunların çözümünü hızlandırıyor. Ben bütün muhtarlarımızı başarılı çalışmalarından ötürü kutluyorum” dedi.

Dinar Muhtarlar Derneği Başkanı Sabri Can Bekle ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde hareketle bütün kurumlarla iş briliği içerisinde çalıştığını ifade ederek şunları söyledi, “Dinar’da 28 mahallemizde bulunan muhtarlarımızla ilçenin sorunlarının çözülmesi adına mücadelemize devam ediyoruz. Hangi muhtarın mahallesinde bir sorun var ise diğer muhtarlar olarak ona destek veriyoruz. Bizler mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımızın sesiyiz. Onların dert ve sıkıntılarını en iyi biz biliyoruz. Çünkü mahalledeki vatandaşlarımıza en yakın olan bizleriz. Bu nedenle muhtarlık makamının önemi bir kez daha ortaya çıkmış bulunuyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi