Kaymakam Kula: Esnaf Kefaletler Birleştirici Unsurlardır
Dinar ilçe Kaymakamı Avni Kula, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu sonrası Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu’ya yaptığı ziyarette, esnafları maddi manevi yönden destekleyen ve birleştirici unsur olan Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin önemine değindi.
Genel Kurulda yeniden aday olan ve ikinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Veysel Topçu’yu tebrik eden ilçe kaymakamı Avni Kula, “Esnaf ve Sanatkarkar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri bulundukları bölgelerde birleştirici ve destekleyici bir yapıya sahiptirler. Esnafların dert ve sıkıntılarına çözüm yolları arayan ve onların bütün sorunlarını kendi sorunları gibi algılayıp, çalışmalarını yürüten kurumlarımızın başında geliyorsunuz. Ben ikinci kez seçilmiş olduğunuz bu görevde başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Kaymakam Kula’ya ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ataş, yeni bir genel kuruldan çıktıklarını ve yönetim kadrosunun değiştiğini ifade ederek, “Her zaman esnaflarımızın yanlarındayız. Esnafların bütün sıkıntıları ile yakından ilgilenerek, çözüm yollarını arayacağız. Maddi manevi destekleyerek, refah düzeyi en yüksek esnaf gurubunu Dinar’da yükseltmeye çalışacağız”
Dinar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar ise, gerçekleşen ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
Editör: Haber Merkezi