Kaymakam Kapankaya’dan Şehit Ailesine Ziyaret

Kaymakam Kapankaya’dan 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Şükrü Bayrakçı’nın ailesine ziyaret

Dinar Kaymakamı Selami KAPANKAYA beraberinde İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İrfan YÜKSEL ile Aslen ilçemiz Kazanpınar Köyü Nüfusuna kayıtlı olan ve ilçemiz merkezinde ikamet eden 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Şükrü Bayrakçı’nın Dedesi Şükrü BAYRAKÇI ve hasta yatağında olan babaannesi Fatma BAYRAKÇI’yı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Kaymakam KAPANKAYA; “Başta 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimiz olmak üzere Vatan ve Bayrak uğruna Şehit düşen her bir ferdin ailesinin ve gazilerimizin Devlet olarak yanındayız. Kapımız ve gönlümüz her sizlere karşı 24 saat açıktır.” dedi.

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Şükrü BAYRAKÇI’nın Dedesi Şükrü BAYRAKÇI ve babaannesi Fatma BAYRAKÇI ile sohbet edip hal hatırlarını soran KAPANKAYA bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak belirtmiş oldukları talepleri Vakıf Müdürüyle beraber not alarak gereğinin yapılacağını ifade etmiş, ziyaretlerinin süreceğini bu doğrultuda talepleriniz için her zaman çekinmeden kapımızı çalabilirsiniz dedi.

Editör: Haber Merkezi