Kaymakam Kapankaya’dan Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmak amacıyla yapmış olduğu gezi programında Anadolu Lisesi’ni ve Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinde öğrenci, öğretmen ve idarecilerle buluşan Kapankya eğitimde başarıyı artırmak için karşılıklı fikir alış-verişinde bulundu.

İlçeye geldiği günden bugüne her zaman eğitim ve öğretime çok önem devren, okul eksiklikleri, ihtiyaçları ve yapılması gerekenler hususunda taviz vermeyen Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, “Bütün idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve değerli velilerimizin aklında her zaman öğrencilerin daha da başarılı olmaları ve başarı çitasının yükselmesi gerektiği yer almalıdır. İlçemizin eğitim durumunu çok daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bu nedenle herkes üstüne ne görev düşüyorsa en iyi şekilde yapmalıdır” dedi.

Kaymakam Kapankaya daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla belirli bir süre sohbet etti. Okulların öğretmenler odasında öğretmenler ve idarecilerle de bir toplantı gerçekleştiren Kapankaya, burada eğitim ve öğretim hakkında toplantı yaptı.

Editör: Haber Merkezi