Kaymakam Kapankaya Umut gazetesini ziyaret etti

Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya UMUT Gazetesini ziyaret ederek imtiyaz sahibi Ziya Aktaş ve Yazı İşleri Müdürü İsmail yılmaz ile görüştü.

Göreve gelmesiyle birlikte iade ziyaretlerine devam ettiğini, bu bağlamda, UMUT Haber’i ziyaret etmek istediğini belirten Kaymakam Kapankaya şunları söyledi, “Dinar’da gerçekten de basın işlerini layıkıyla yürütüyorsunuz. On üç yıl gibi uzun bir süredir ilçemizin gözü, kulağı ve sesi olmuş bir gazete. Basının önemi artık hayatımızda çok daha büyük. Bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Aktaş: Kurumlarımızla Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışırız

Umut Gazetesi imtiyaz sahibi Ziya Aktaş, İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya’nın gerçekleştirdiği ziyaretinde gazetenin künyesi, çalışma alanları ve tarihçesi ile ilgili bazı bilgiler verdi.

2006 yılının Şubat ayının ilk haftasında yayın hayatına başlanıldığını hatırlatan Aktaş şöyle devam etti, “Öncelikli olarak UMUT Gazetesi bütün resmi kurumlar, kuruluşlar, STK’lar ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ilçenin bir adım daha ileri gitmesi için çalışmalarını sürdürmektedir. Tarafsız ve objektif olarak halkımıza sunduğumuz haberlerimizin içerisinde, bütün partiler, bütün siyasi görüşler yer almaktadır. Uzun süredir çizgisinden ödün vermeyen UMUT Haber bundan sonra da kesinlikle her görüşe açık olarak, her kesimin sesi olmaya devam edecektir” dedi.

Yılmaz: Büyük Uğraşlarla Buralara Kadar Gelindi

Gazetemiz Yazı İşleri Müdür İsmail Yılmaz ise, UMUT haberin kurucularından olduğunu, kurucu yazı işleri müdürü olarak başladığı görevini ilçede devam ettirdiğini belirterek şunları kaydetti, “UMUT gazetesi Dinar’ın ilk ve tek günlük gazetesidir. Devletin resmi ihale ilanlarını yayınlayan bir gazetedir. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına ve Basın İlan Kurumuna bağlı ve tabidir. Umut Haber bu günlere kolay gelmemiştir. Çok zorluklar çekilmiş, ancak hepsinin de üstesinden gelinmiştir. Bundan sonra da aynı fikir ve düşünce de birlik ve beraberlik içerisinde yayın hayatına devam edecektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi