Kaymakam Kapankaya, “Köylerimizi hep birlikte canlandırmak zorundayız”

Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Park Ala Tesislerinde birlik meclis üyelerine iftar yemeği verildi.

60 köy muhtarının da katılımlarıyla gerçekleşen iftar programına, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Levent Keskin, ilçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İlçe Müftüsü Şahin Yaşar, İlçe Tarım Müdürü Arafat Cengiz, İl genel Meclis üyeleri Ahmet Çetin, Bilal Demiröz, Murat Orhan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Feyzi Şen ve köy muhtarları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya iunları söyledi, “Çok değerli muhtarlarım hepiniz hoş geldiniz. Sizler ile birlik beraberlik içinde köylere ait hizmetleri, ilçemize ait hizmetleri birlikte yapacağız. Pek çoğunuz yeni seçildiniz. Köylerimizin hizmetlerini hem kavramaya hem de takip etmeye başladınız. İl genel meclis üyelerimiz de yeni seçildi hep birlikte ilde yapılacak olan projelerimizi hazırlayıp sunuyoruz sizlerin hizmetlerini takip etmeye çalışıyoruz. Köylerimizi hep birlikte canlandırmak zorundayız köylerimize bakmak zorundayız. Köylerimizi yaşatmamız lazım o açıdan da sizlerin gayretleri ayrıca önemlidir. Bizlerin gayretleri ile de köylerimizde köylülerimizin daha iyi yaşamasıdır. Değerli muhtarlarım. Bir Ramazan Bayramına doğru gidiyoruz muhtarların sadece görevleri yol, su getirmek veya onlarla ilgilenmek değildir aynı zamanda görevinin gereği hem bizim inancımızın gereği olarak köylerimizde fakir, muhtaç derdini iletemeyen vatandaşlarımız varsa bunları lütfen bizlere iletin. Sizler muhtar olarak devletin şefkatli elini hissetmesini sağlayacaktır. Yetim, yaşlı, dul varsa mutlaka bunları görelim gözetelim sizin yetişemediğiniz yerde de bizler onlara destek olmaya çalışalım. “dedi.

Editör: Haber Merkezi