Kaymakam Kapankaya, Gündem Gazetesini Ziyaret Etti

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya gazetemizi iade-i ziyarette bulunarak İmtiyaz Sahibi Tahsin Baytar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Selami Kapankaya’nın gerçekleştirdiği ziyaretinde göreve başladığından bu yana ilçemizdeki köy, kasaba, Şehit aileleri ve esnafları ziyaret ederek tanışma ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla böyle bir uygulama başlattığını söyleyen Kaymakam Selami Kapankaya, gezilerimiz ve ziyaretlerimiz belirli bir program dahilinde devam edecek dedi. Bu manada ilçemizde başarılı bir çalışma sergileyen halkın sesi olan Dinar Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Tahsin Baytar’a teşekkür etti.

Dinar Gündem Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Tahsin Baytar, Dinar ilçemizde yeni göreve başlayan ilçe kaymakamımız sayın Selami Kapankaya’yı gazetemizde misafir etmekten mutluluk duyduk, gurur duyduk devlet temsilcilerimiz ve idari mekanizma yöneticilerinin esnaflarımıza ve iş yerlerine gelmeleri, onlarla tanışmaları bilgi alışverişinde bulunmaları çok güzel bir uygulama örneğidir. Hele hele Şehit ailelerini ziyaret ederek onların acılarını ve sorunlarını dinlemek, iş yerlerinde, köy yerlerinde ki bire bir yerinde görerek ve inceleyerek onların sorunlarını çözmek için köyde yaşayan vatandaşlarımızın yanına gitmeniz çok güzel bir çalışma Dinar ilçemizde 3 ay içerisinde yaptığınız başarılı ve halkımız tarafından takdir toplayan çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İfadelerini kullanan

Baytar, Dinar Gündem Gazetemize kadar gelerek bizleri ziyaret eden ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen bu nazik davranıştan dolayı İlçe Kaymakamımız Selami Kapankaya’ya şahsım ve gazetemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi