Kardeş Oda'dan Dinar TSO'ya Ziyaret

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir ve Meclis Üyeleri Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler.

Dinar TSO ile önceki aylarda yapılan protokol ile kardeş oda olan Uşak TSO yetkililer gerçekleşen ziyaret programında karşılıklı bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

Dinar TSO Başkanı Ahmet Hakan Uyan, Meclis Başkanı Ahmet Acar ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan kardeş oda üyeleri Dinar TSO makamında ağırlandı.

Ziyarette konuşan Uşak TSO Başkanı Selim Kandemir, kardeş oda olması nedeniyle iş birliği içerisinde çalışacaklarını, Uşak'ta devlet destekli bir çok projeye imza attıklarını ifade ederek şunları söyledi, "Uşak Ticaret ve Sanayi Odası olarak 6 Milyon avro devletten destek alarak çeşitli projelere imza attık. İki kardeş oda karşılıklı istişare ederek bundan sonra yapılabilecek projelerde bir birine destek olmalıdır" dedi.

Dinar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Uyan ise 1995'te meydana gelen depremle birlikte çok büyük bir duraklama dönemi yaşandığını belirterek şöyle konuştu, "Depremde çok büyük maddi manevi kayıplar yaşadık. Son zamanlarda toparlanmaya çalışıyoruz. El birliği ile ilçemizi en iyi şekilde kalkındırmalıyız. Çünkü bir depremin vurduğu bölge 20-30 yıl kendine gelemeyebiliyor. Bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde kalkınmaya öncelik vermeliyiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi