İYİ Parti Dinar’da Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanlığı, gençlik ve kadın kolları başkanlığı, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte ziyaret ve çalışmalarına devam ediyor.

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk önderliğinde, Dinar Muhtarlar Derneğini, Atatürkçü Düşünce Derneğini, Engelliler Derneğini, Eğitim Gönüllüleri Derneğini, Türk Ocaklarını ve Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneğini ziyaret eden İYİ Parti gurubu buralarda yine birlik ve beraberlik mesajları verdi.

STK’lar İlçenin Dinamikleridir

İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Sivil Toplum Örgütlerine yaptıkları ziyarette STK’ların önemine dikkatleri çekerek, bulunduğu ilin ve ilçenin dinamikleri olarak nitelendirdi. STK’ların önemine de dikkatleri çeken Öztürk şunları söyledi, “Sivil toplum kuruluşları bir milletin dünyaya karşı duruşunu belirleyen ve milletin kendini güçlü hissetmesini sağlayan en önemli kuruşlardır. Bu nedenle sivil toplum kuruluşları halk merkezleri hareketleri sürdürürler.Sivil toplum kuruluşları, bir ülkede olması gereken en önemli kuruluşlardır. Bu nedenle sayısı ve mahiyeti oldukça önemlidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi