İYİ Parti, Dinar’da Başkanını Seçti

İYİ Parti İlçe Kongreleri kapsamında Dinar’da 3. Olağan kongre gerçekleştirildi. Orhan Kürkçü, Dinar’ın yeni İYİ Parti ilçe başkanı olarak seçildi. Divan başkanlığını ise Dinar’ın eski Belediye Başkanı Saffet Acar gerçekleştirdi. Kongre boyunca salonda büyük bir coşku hakimdi.

İYİ Parti Dinar İlçe kongresinde Orhan Kürkçü başkan seçildi. Kongreye İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun yanı sıra Dinar Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Acar, Bayındırlık eski Bakanı Abdulkadir Akcan, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Öncül Kazancı ve Saffet Acar da katıldı. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın tüm kongrelerine katılan Av. Hakan Şeref Olgun, Dr. Münir Pehlivanoğlu, Ecz. Okşan Efe Ulusoy da kongreye katılarak Dinar halkı ile bir araya geldi.

Dinar kongresinde birer konuşma yapan katılımcılar, birlik beraberlik mesajları vererek kongrelerin hayırlara vesile olmasını diledi. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mısırlıoğlu da kürsüye çıkarak Dinar halkını bir şiirle selamladı. Mısırlıoğlu’nun okuduğu şiir ile birlikte salonda büyük bir coşku yaşandı ve alkış tufanı koptu.

Mısırlıoğlu, kongredeki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz ibadet aşkıyla gece gündüz çalışıyoruz ve Allah izin verirse Afyon’da İYİ Parti olarak en az 3 vekil çıkaracağız ve en az %50 oy alacağız. 21 yıldır garabet gibi çöktüler bu ülkenin üstüne. Ama şimdi Türk milleti ayağa kalktı. Türk milleti tek yumruk, tek yürek, hep beraber bu ülkede yanlış gidenleri düzeltmek için yola çıktık. Dolaysıyla az kaldı. Hep birlikte bu ucu iktidardan, haksızlıklardan, adaletsizliklerden kurtulacağız. Yolsuzluk yapanlardan hesap sormazsak namerdiz. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!”

Konuşmasının ardından tek liste ile seçime girip başkan seçilen Kürkçü’yü tebrik eden Mısırlıoğlu, yeni ilçe başkanından seçimlerde birinci parti olma sözü aldı.

Editör: Haber Merkezi