İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar CHP’yi Ziyaret Etti

Dinar Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın ortak adayı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Acar yerel seçimler öncesinde ittifak kurdukları CHP ile karşılıklı istişarelerde bulundu.

CHP İlçe Başkanı Er ziyarette yaptığı konuşmasında,“Ülkemiz ve ilçemizin kalkınması büyümesi gibi bir sorumluluğumuz var bu düşüncelerin altında Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile birlikte kurulan Millet ittifakı adı altında ilçemizde de Millet ittifakı adayımız Belediye Başkanı Sayın Saffet Acar’dır. İlçe örgütü olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Her birimize önemli görevler düşüyor. Gece gündüz kapı kapı dolaşacağız yüzümüzün akıyla bu mücadeleden çıkacağımıza inanıyorum. Sizlerin de buna çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum.” dedi.

Dinar Belediye Başkanı ve İYİ parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar ise ziyarette yaptığı konuşmasında, “Amacımız Dinarımıza ilçemize iyi hizmet etmek iyi hizmet verebilmek adına bir araya geldik inşallah birlikteliğimizde iyi şeyler olacağına ben inanıyorum. Bizler dürüst insanlarız hiç birimizin her hangi bir şahsi beklentisi yok bir hayalimiz var acaba Dinarlıya yakışan bir Dinar yapabilir miyiz? İnşallah birlikten kuvvet doğar dolayısıyla birlikteliğimizde güzel şeyler yapacağız birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece de inşallah bu belediyeyi kazanacağız. Öncelikle hep söylüyorum Dinar her şeyin en iyisine layık bir ilçe 10 yıldır canla başla bir şeyler yapma gayreti içerisinde çalıştık. Bir beş yıl daha nasip olursa çalışacağız Cenabı-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın ben sizlere teşekkür ediyorum sizleri kutluyorum. Bu güzel birlikteliğin iyi bir şekilde başlayıp devam etmesini istiyorum bir ömür boyu da sürmesini arzu ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi