IYAŞ’tan Anlamlı Ziyaret

IYAŞ Alış Veriş Merkezleri Dinar Şubesi tarafından Mübarek Ramazan ayının gelmesi nedeniyle Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanlığına bağlı Buhurcular Huzur Evi ziyaret edildi.

IYAŞ Alış Veriş Merkezleri Afyonkarahisar-Burdur Bölge Müdürü İbrahim Çengel huzur evine gerçekleştirdiği ziyaretinde yaşlı vatandaşların anneler gününü ve mübarek Ramazan ayını tebrik etti.

Her fırsatta huzur evini ziyaret ederek onlara her yönden destek olan IYAŞ yaptığı anlamlı ziyaretten ötürü teşekkür aldı.

Huzu revinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek onların dert ve sorunlarını dinleyen İbrahim Çengel şunları söyledi, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi IYAŞ büyük bir ailedir. Bu ailenin içerisinde sadece biz değil, bütün vatandaşlarımız vardır. Bu bilinçle hareket ederek, her fırsatta çeşitli ziyaretler yapıyoruz. Huzur evinde kalan yaşlı vatandaşlarımızı hiç bir zaman unutmadık. Onları daima ziyaret edip, hayır dualarını alacağız. Bu anlamda Huzur Evi sakinlerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Huzur Evi Sakinleri Teşekkür Etti

Buhurcular Huzur Evinde ikamet eden vatandaşlar IYAŞ’ın kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini, kendilerinin her zaman hatırlanmalarından ötürü ise mutluluk duyduklarını söylediler.

Editör: Haber Merkezi