İnterflora Bölge Temsilcisi Aziz Yılmaz Oldu
Merkezi İsviçre’nin Zürih Kentinde bulunan Uluslar arası İnterflora Derneğinin 2013-2016 yılları arası bölge sorumlusu Aziz Çiçekçilik sahibi Aziz Yılmaz oldu. Türkiye’nin il ve ilçelerinde 1400, dünyada 60 üyeye sahip olan İnterflora geçtiğimzi günlerde yapmış olduğu kongre toplantısında Afyonkarahisar ve bölgesini temsil etmesi için Aziz Yılmaz’a bölge sorumluluğu verdi.
Aziz Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Günümüzde iletişim, tahminlerin ötesinde bir hızla gelişiyor; zaman ve uzaklık kavramları adeta yeniden tanımlanıyor. Bu değişim, duygusallıklarımızı, hayal gücümüzle birleştirerek daha farklı bir gerçekliğe kavuşturmamıza da fırsat veriyor. Uzakta olsalar bile, sevdiklerimize ulaşabilmek, sevinci ve acıyı paylaşmak, yaşama beklenmedik sürprizler katmak ve varlığımızı hissettirmek artık çok kolay. "Bütün dünyaya çiçek!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren ve tüm dünyada kabul gören "INTERFLORA", kaliteli, güvenli, müşteri odaklı ve zamanla yarışan nitelikte bir hizmeti almanın adresidir. INTERFLORA, duygularınızı düşlerinizdeki çiçeğe dönüştürerek, en uzak mekanlardaki dostlarınıza bile iletmenize imkan veren uluslararası bir organizasyondur.
Yurtiçi ve Yurtdışı çiçek siparişlerinizi zamanında alıcısına teslim etmek, ürünün kalitesi ve siparişin zamanında alıcıya teslimi konusundaki titizliğimiz hizmetlerimizin vazgeçilmez ilkeleridir” dedi.
Editör: Haber Merkezi