Haydarlı’da CHP seçim bürosunu açtı

Dinar’a bağlı Haydarlı Kasabasında belediye başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) adaylığını açıklayan Şükrü Turan’a güçlü bir destek verildi.

İYİ Parti’nin de destek verdiği Haydarlı’da CHP seçim bürosu CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın katılımlarıyla açıldı.

Kasaba meydanında bulunan bir yerde kurdelesi kesilerek hizmete giren CHP seçim bürosunun açılışına Milletvekili Köksal’ın yanı sıra, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Dereağzı, CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, İYİ Parti Dinar İlçe Başkanı Raif Öztürk ve çok sayıda Haydarlılı vatandaş katıldı.

Açılışta birer konuşma yapan İYİ Parti ve CHP il, ilçe başkanları Şükrü Turan’a seçmenlerden destek isteyerek teşekkür konuşması gerçekleştirdiler.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde seçmenleri oy kullanırken çok iyi düşünmeleri gerektiğini belirten CHP Milletvekili Burcu Köksal yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Değerli Haydarlılı hemşerilerim 31 Mart’ta sandığa gideceğiz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Haydarlı’da da Haydarlı’yı hak ettiği şekilde yönetecek hizmet edecek belediye başkanını belediye meclis üyelerini il genel meclis üyelerini ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Ben Haydarlılı Hemşerilerimden sandığa giderken bazı şeyleri özellikle unutmamalarını akıllarında tutmalarını istiyorum. Örneğin sandığa giderken sevgili hemşerim senin cebinden çıkan kaçak elektriğin parasını dürüst vatandaştan alınmaması için önerge verdiğimizde bu önergeyi mecliste reddedenleri unutma sevgili hemşerilerim. Çiftçinin mazotundan kdv ve ötv alınmasın dediğimizde, Primini tamamlamış her türlü şartlarını yerine getirdiği halde 1999 da çıkan bir yasa yüzenden emeklilik hakları ellerinden alınıp mağdur edilmiş devletin gençsin deyip emekli etmediği özel sektörün yaşlısın deyip iş vermediği emeklilikte yaşa takılanlar için verdiğimiz önergeyi, üç kuruşa geçimini sağlayan asgari ücretliden vergi alınmasın diye önerge verdiğimizde, Andımızı sarayın bahçesinde okutturmazsam namerdim diyip o önergenin meclise geldiğinde çekimser kalanları bu ülkede andımızın okutulmasına hayır diyenleri sandığa giderken unutma sevgili hemşerilerim.

Haydarlılı geçlerimiz işsizlikle boğuşurken kendi damadını bakan yapanları, Eşini bakanlığa müşavir olarak atayanları hamili yakınımdır kartları ile eşini dostunu akrabasını devlet kadrolarına yerleştirenleri unutma sevgili Haydarlılı hemşerilerim. ‘dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ise CHP seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi