Güreş Eğitim Merkezi için Seçmeler Yapıldı
Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezine kazandırılması için Dinar’da bulunan 10 – 11 yaş arası çocukların seçmeleri Dinar stadyumunda yapıldı. Emekli Gençlik ve Spor Müdürü Cemalettin Bozkurt ve Dinarlı hemşerimiz Afyon Güreş Federasyon İl Temsilcisi Yunus Otursun’un da katıldığı güreş seçmelerinde adaylar bir hayli ter döktü. Etkinlikte Gençlik ve Spor Müdürü Doğan Çakır, Afyon Güreş Federasyon yetkilileri ve Belediye personeli hazır bulundu.
Güreş Eğitim Merkezi için Dinar’dan 10 – 11 yaş arası 25 çocuğun katıldığı güreş seçmelerinde dereceye giren çocuklar, 5 Mayıs 2013 tarihinde Afyon’da birincilik için karşı karşıya gelecekler. Güreş Federasyon İl Temsilcisi Yunus Otursun; “Afyonkarahisar’da 5 Mayıs da düzenlenecek olan müsabakalarda il birinciliğini kazanan çocuklar, Afyon Güreş Eğitim Merkezine girme hakkını kazanacaklar” dedi.        
Kendisinin de bu aşamalarla Afyon Güreş Eğitim Merkezini kazandığını belirten Otursun, Kapalı Spor Salonunda öğrenciler için güreş kursu açarak gerekli malzemeleri sağlayan Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür etti. Eski Türkiye Şampiyonu Cemalettin Bozkurt’ta Afyon’da yapılan müsabakalarda birinci olacak çocukların Afyon Güreş Eğitim Merkezini kazanarak, ileriki yıllarda milli güreşçi olacaklarının altını çizerek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi