Gültekin Uysal’dan Dinar’a Teşekkür Ziyareti

Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 24 Haziran seçimleri sonrasında Dinar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Suçıkan Park Tesislerinde gerçekleşen programa katılan Gültekin Uysal’ı Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İYİ Parti ilçe teşkilatı ve partililer karşıladı. Programda bir konuşma yapan Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal yaptığı konuşmasında; “Her zaman olduğu gibi büyük teveccüh içerisinde bizi karşılayan siz değerli Dinarlı hemşerilerimbir seçimi ülkemizde ve şehrimizde yaşadık. Serbest rekabet imkânlarının hiçbir şekilde olmadığını sahada mücadele veren sizler zaten yakından biliyorsunuz. Bütün zorluklara rağmen başarılı olmayı kendine hedef olarak koymuş insanlar olarak mücadele içerisinde bütün iftiralara ve yalanlara rağmen bu noktalara geldiğimizi ifade edebilirim. Bütün buruklarımıza rağmen küçük de olsa ortak duygu hissini paylaşabilme fırsatımız oldu. Tüm Dinarlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bizim Dinar’da büyük bir avantajımız var. Dinar Belediye Başkanımız Saffet abimiz var. Önümüzde yerel seçimler var hep birlikte başarıya ulaşmak için bütün baskılara rağmen daha fazla çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, diğer ilçelere yapacağı teşekkür ziyaretleri için Dinar’dan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi