GS Spor Kulübü Seçmeleri Başladı
Galatasaray Spor Kulübünün Dinar Belediye Spor Kulübüne başvurusu sonucunda Dinar Şehir Stadyumunda futbolcu seçmeleri başladı. Toplamda 50 öğrencinin başvuru yaptığı GS seçmeleri 6-16 yaş arası gençler antrenörler tarafından özel olarak eğitilecek.
Galatasaray Futbol AŞ. Isparta temsilciliğinden gelen antrenörler eşliğinde çalışmalara başlayan öğrenciler birbirleriyle kıyasıya yarışmaya başladı. En yetenekli futbolcuların seçileceği seçmeler ile ilgili açıklama yapan Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek Şunları söyledi, “Dinar Belediye Spor Olarak alt yapıya çok önem verdik. Gençlerimiz çok çalışarak Afyonkarahisar’da bir çok şampiyonluk aldılar ve bizleri mahcup etmediler. Galatasaray Futbol Kulübü’nü buraya davet ettik, antrenörler gençleri çalışmaya tabi tutacaklar. İnşallah çok iyi futbolcuların yetişeceğine inanıyorum” dedi.
Dinar Belediye Spor Kulüp Antrenörü Muhammet Yılmaz ise, “6-16 yaş arası GS’nin bize yaptığı müracaatla başlayan seçmeler Dinarlı gençler için büyük bir fırsat oldu. Dinar da böyle bir organizasyon yapmak en büyük amacımızdı ve bunu başardık, inşallah devamı gelir” dedi.
Editör: Haber Merkezi