GerontologlarDerneğin'den Başkan Acar'a Teşekkür

Gerontologlar Derneği Başkanı Uzm. Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal ve Dernek üyeleri tarafından Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Gerontoloji Bilimine ve Gerontolog mesleğine en büyük desteği veren kişinin Başkan Acar olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Uzm. Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal şunları söyledi " Antalya'da doğan bu bilimin sahadaki en büyük destekçisi belediye başkanımız Saffet Acar olmuştur mesleğimizi adeta Dinar'da uygulama merkezi haline getirmiş ve projelerimizi desteklemiştir, derneğimizin kurulş sürecinde ve kurulduktan sonra sürekli bizlerin yanında olan değerli başkanımıza teşekkür ederiz." dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Saffet Acar ise " Gerontolog mesleği çok yeni bir meslek, ne tür zorluklarla karşılaştığınızı iyi biliyorum ve elimden gelen desteği sizlere sağlamaya çalışıyorum; sizler bu desteği sonuna kadar hak ediyorsunuz ilçemizde böylesine aktif bilimsel bir dernek olması bizleri ayrıca mutlu ediyor, İç işleri Bakanlığından aldığınız hibeyi iyi değerlendirdiniz ve sadece Dinar'da değil Afyonkarahisar'da birçok vatandaşımıza ulaştınız sizlerle gurur duyuyorum." dedi.

Dernek Başkanı Faruk Yaşar Gürdal'ın Belediye Başkanı için hazırlatmış olduğu özel isimli kupa bardağı Başkan Acar'a hediye ettikten sonra ziyaret son buldu.

Editör: Haber Merkezi