“Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bayramını coşkuyla kutladık”

Dinar’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları saat 09.30'da ilçe Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Çelenk Sunma töreni ile başladı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenkinin Atatürk Anıtına konulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşımız okundu.

Çelenk sunma programının ardından etkinlikler hava muhalefeti nedeniyle belediyemiz kapalı spor salonunda devam etti.

“KAPALI SPOR SALONUNDA GENÇLERİMİZİN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI”

Kapalı spor salonunda gerçekleşen program İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın öğrencilerimizin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı.

Halkın ve öğrencilerinin bayramının kutlanmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve akabinde belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdülkerim Yıllık tarafından yapıldı.

Akabinde ise öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi belirten şiirler okundu. Şiirlerin okunmasının ardından Dinar Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk oyunları ekibi tarafından halk oyunları gösterisi gerçekleştirilirken Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ise oratoryo gösterisi sergilendi.

Program yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler tarafından takdim edilmesiyle son buldu.

Gerçekleşen programlara; Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, protokol üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi