Gazetecilerden Kaymakam Şahin’e Veda Ziyareti

Dinar’da tam 4 yıl ilçe kaymakamı görevinde bulunduktan sonra son çıkan kararname ile Malatya Vali Yardımcılığı görevine tayin olan Mustafa Şahin’e Dinarlı basın mensupları makamında veda ziyareti gerçekleştirdi.

Dönemi boyunca ilçede eğitim, kültürel, sosyal ve diğer bütün devlet işlerinde çok büyük emekleri olan Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’i ziyaret eden Dinar Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Gürbüz, Umut Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz ve Araştırmacı Gazeteci Yazar Ayhan Kalkan yeni görevinde başarılar diledi.

4 yıl boyunca başarılı çalışmalarından ötürü ilçe kaymakamını tebrik eden gazeteciler, birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi bir 4 yıl geçirdiklerini, kamu kurumlarıyla basın mensuplarının başarılı işlere imza attıklarını söylediler.

Kaymakam Şahin ise, makamların geçici olduğunu, devletin kendisine nerede görev verirse o görevi en iyi şekilde yapacağını belirtti.

Gazetecilere 4 yıl boyunca kamuoyunu en iyi şekilde aydınlattıkları için teşekkür eden Mustafa Şahin, “Geldiğim günden bu güne basın her zaman destek oldu. İlçenin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi