Gazetecilerden Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Dinar İlçe 5. Kadın Kolları Olağan Kongresiyle Kadın Kolları Başkanı seçilen Gül Lale Çağlı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Dinar Haber ve Umut Gazetesi’nden Ramazan Gürbüz ile İsmail Yılmaz Kadın Kolları Başkanı Gül Lale Çağlı’yı iş yerinde ziyaret ettiler.

Basın mensupları burada yaptığı konuşmalarında, basının bütün partilere eşit mesafede olduğunu, bir adım gelene bin adım atılacağını söylediler. Her siyasi partinin, liderinin ve bütün siyasi kişiliklerin haberlerinin gazetelerde yer aldığını da kaydeden gazeteciler, “İlçenin en eski gazeteleri olarak siyasetçilerimizle, yerel yöneticilerimizle ve bütün kamu kurum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye hizmet etmek, ilçeyi kalkındırmak ve vatandaşların çok daha iyi koşullarda yaşam sürmesini sağlamak adına çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz” dediler.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Lale Çağlı ise, kendisine verilen bu onurlu görevi layıkıyla, ekibiyle beraber yerine getireceğini ifade ederekşunları söyledi, “Arkadaşlarımla beraber kadın kolları başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliğine getirildik. Öncelikli amacımız kadın kolları olarak ilçemizde bulunan bazı aileleri ziyaret ederek onların dert ve sorunlarını dinlemek istiyoruz. Bu konuda bayanlar daha çok avantajlı olduğu için evlere rahatça girip çıkabiliyorlar. Biz de kadın kolları olarak tespit ettiğimiz haneleri gezmek istiyoruz. Halkımızın sorunlarını, sıkıntılarını bizzat kendilerinden dinlemek istiyoruz. Ak Parti Kadın Kolları olarak böyle bir projemiz var. Diğer taraftan da kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz. Kurumlarımızla da birlik ve beraberlik içerisinde olup hizmet etme gayreti ve çabasında olacağız. Bizi bu göreve layık gören İlçe Başkanımız İdris Er’e, İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven’e, Milletvekilimiz Hatice Dudu Özkal’a, yine Dinar’ımızın gururu olan vekilimiz Ali Özkaya’ya, Afyonkarahisar’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayarak gerekli bütün yatırımları yapan Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve bu kutlu davada onunla birlikte yürümekten onur duyduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi