Federasyon Başkanı Dinar’ı Ziyaret Etti

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca Dinar ilçesini ziyaret etti.

Bu gün gerçekleşecek olan Dinar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası’nın kongresine katılmak üzere ilçeye gelen Federasyon Başkanı Ali Karaca, Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu’yu, Dinar Esnaf Odası Başkanı Sabri Can Bekle’yi ve Dinar Sebze ve Pazarcılar Odası Başkan Adayı Mustafa Gökçe’yi ziyaret etti.

Gündeme ilişkin esnaf sorunlarını dile getiren Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca şunları söyledi, “Her zaman pazarcı esnafımızın yanında olacağız. Birlikte Türkiye’nin her sektöründe olduğu gibi pazarcılık sektöründe de devlet vatandaş esnaf işbirliğini sürdürmeye devam edeceğiz. Bize olan güvenini ve desteğini göstermiştir. Ekonominin can damarı olan esnaf ve sanatkârın hayatını devam ettirmesi, ekonomik gücünü geliştirmesi ve yaşadığı bürokratik sorunların ortadan kalkması adına hükümetimiz ve bakanlığımız çok ciddi çaba harcayarak önemli çalışmalara imza atıyor. Bu anlamda pazarcı esnafı olarak bizler özellikle son 10 yıl içinde yapılan değişiklerden dolayı son derece memnunuz” dedi.

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ve beraberindeki heyet ilçe kaymakamı Mustafa Şahin’i de makamında ziyaret etti. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi