Esnaf Örgütlerinden Başkan Sarı’ya Ziyaret


Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge Birlik Başkanımız Sayın Ahmet TURAL’ın Himayelerinde Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Metin SİPAHİ, Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet YÜCEDAĞ, Isparta Berberler Odası Başkanı Mehmet ÇELİK, Isparta Kahveciler Odası Başkanı Ramazan ŞİŞMAN ve Dinar Esnaf Odası Başkanı Sabri Can BEKLE ve Dinar Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Esnaflarımız bizim için son derece önemli. Sizler esnaflarımızın sesisiniz. İnşallah önümüzde ki 5 yıl boyunca esnaflarımızla birlik içinde çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldız’ında bulunduğu ziyaret, esnafların beklentileri ve çözüm önerilerine yönelik fikir alışverişi ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi