Eroğlu ve Özkaya’dan Nihat Sarı’ya Destek

Geçmiş dönem Orman ve Su İşleri Bakanı olan, Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, seçim çalışmaları kapsamında Dinar’ı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Ak Parti Dinar Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı’ya destek veren Ak Parti milletvekilleri seçim bürosunda partili vatandaşlarla buluştu.

Ziyarette açılış konuşması yapan Cumhur İttifakı Adayı Nihat Sarı, Cumhur İttifakının en güzel şekilde kurulduğu yerin Dinar olduğunu belirterek şunları söyledi, “Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bütün Türkiye’ye örnek teşkil ettiği seçim büromuza hoş geldiniz. Açıldığı ilk günden bugüne göstermiş olduğunuz ilgi, alakadan dolayı bizi onurlandırdınız, gücümüze güç kattınız. Sizlerden almış olduğumuz bu güç ile inşallah 31 Martt’a zaferle taşlandırıp hiç kimsenin boynunu yere eğdirmeyeceğiz. Yaklaşık 10 yıldır iktidar yoksunu olan ve siyasi gücün hiçe sayıldığı belediyecilik anlayışı sayesinde Dinar’ımız adeta bir köye dönüşmüştür. İnşallah göreve geldiğimiz zaman sizlerin desteği ile yapacağımız projelerle Dinar’ı eski cazibesine kavuşturacağız. Sayın bakanımızdan ve vekilimizden projelerde destek konusunda halkımızın huzurunda bir kez daha söz vermelerini istiyorum” dedi.

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya Belediyeyi kazandıklarında Dinar için yapacakları projeleri anlatarak şöyle konuştu, “Son 10 yıldır her şeyi söz veren, ancak her yeri sattığı halde hiçbir şey yapmayan bir belediye ile karşı karşıyayız. Dinar’da geldiğimiz noktada şehir alyt yapısı yok. Sosyal kültürel alanlarımız yok. Bu gidişe bir son vermemiz lazım. Buna son vermek için ise bütün hemşerilerimizin takdiriyle ve katkısıyla olur. Dinar’da Cumhur İttifakı yaparak çok doğru bir karar verdik. Türkiye’ye örnek teşkil eden bir ittifakı ilk defa burada biz gerçekleştirdik. Biz gönlümüzü açtık, herkese burada yer var” dedi.

Özkaya Yapılacak Projeleri Anlattı

Milletvekili Özkaya konuşmasının devamında ise, Dinar’a yapılması planlanan, Donbay ovası kapalı sulama sistemi, termik santral, 4 yıllık yüksek okul, menderes nehri projesi, zahireciler ve galericiler sitesi projelerini anlattı.

Editör: Haber Merkezi