“Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz”

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir dizi anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlk olarak Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Engelliler Derneği Başkanı Seydi Özkurt ve yönetiminin yer aldığı ziyarette; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Engelliler haftasını kutlayarak, günün anısına Dinarımızın simgesi Suçıkan Saatini hediye etti.

Hediye takdiminin ardından bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yürekleri sevgi dolu engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında engellilerin yaşadığı sorunlara karşı toplumsal duyarlılığımızın artmasına vesile olmasını diler, tüm engelli vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte huzur ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürmelerini temenni ederim.” dedi.

“ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK”

Dernek ziyaretinin tamamlanmasının ardından Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye meclis üyemiz Erkan Kırtaş ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Özel Yeni Renk Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde akabinde ise Özel Öncü İletişim Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencilerimizle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, günün anısına öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Haber Merkezi