Emekli Öğretmenler ve Usta Öğreticiler Bir Arada

Dinar Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü kurumda önceden görev yapmış olan, müdür, müdür yardımcısı ve tüm idarecileri yemek organizasyonuyla bir araya getirmişti. Şimdi ise Halk Eğitim Merkezinde görev yapmış ve emekliye ayrılmış olan öğretmenler ile usta öğreticiler bir araya geldi.

“VEFA Buluşması” adı altında düzenlenen programda Dinar HEM Müdürü Gültekin Koçer tarafından emekli olan öğretmenlere teşekkür plaketleri verildi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Koçer, emekli olan öğretmenlerin kuruma çok emeklerinin geçtiğini, onların engin deneyim ve tecrübelerinden yararlanmak istediklerini ve usta öğreticilerle de bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde bir zaman geçirmek istediklerini söyledi.

Emekli öğretmenler ise hatırlanmanın çok önemli olduğunu ve çok duygulandıklarını belirterek, “Halk Eğitim Müdürümüz Gültekin Koçer beye çok teşekkür ediyoruz. Kurumdan emekli olarak ayrılanları hiçbir zaman unutmuyorsunuz. Bizler her ne kadar emekli de olsak, öğretmeniz. Her zaman doğruyu, güzeli ve en iyisini göstermek bizim temel görevlerimizdir” dediler.

Editör: Haber Merkezi