Eğitim Gönüllülerinin Yeni Başkanı Hakan Uyan Oldu

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneğinin 14’üncü olağan genel kurul toplantısında yeni başkan Ahmet Hakan Uyan oldu.

Uyanlar Madencilik sahibi, Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı olan Ahmet Hakan Uyan eğitim gönüllüleri derneğine başkan olmasının ardından gazetemize bir açıklama yaptı.

Uyan açıklamasında şunları kaydetti, “Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneğinin 14.yılında A.Hakan Uyan , Nuri Atalay, Erkan Kırtaş, Halil Erdik,, ve Ümit Akgünden oluşan yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyelerimizle birlikte Uluturhan Balıkcılıkta bir araya gelerek 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapacağımız faaliyetlerle ilgili istişarede bulunduk. Gayet olumlu ve sıcak bir havada geçen toplantımız eşliğinde bu yıl daha fazla sayıda Dinarlı üniversite öğrencimize katkı yapabilmeyi amaçladık. Bunun için Derneğimizin faaliyetlerini konuştuk, neler yapabileceğimiz konusunda çok olumlu bir toplantı oldu.

İlerleyen zaman içerisinde yapacağımız faaliyetlerle hem Derneğimizi daha çok tanıtacağız hem de çocuklarımıza daha faydalı olmaya çalışacağız.

Bizler öğrencilerimizin yanında olabilmek amacıyla çeşitli faaliyetler yapacağız. Geleceğimizin teminatı olan gençlere inanıyoruz. Daha önce burs verdiğimiz çok sayıda öğrencimizin mezun olduğunu, iş bularak çalışmaya başladığını görüyoruz. Bunlar çok sevindirici gelişmeler. Daha da önemlisi bu öğrencilerimizden çoğu bizleri arayarak Derneğimize her konuda destek olabileceklerini söylüyorlar. İşte sosyal sorumluluk bu. Bütün öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bizler şimdiden yeni eğitim öğretim yılının başta Dinarımız olmak üzere tüm Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Tüm öğrencilerimize öğretmenlerimize ve ailelerine başarılar diliyor saygılar sunuyoruz” dedi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi