Dr.Cengiz son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Dinar Devlet Hastanesinde uzun yıllardır Diş Hekimi olarak Dinarlı vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet eden, mesai arkadaşları, hastane personelleri ve vatandaşlarımız tarafından çok sevilen, dürüst, Samimi, içten ve mütevazı bir kişiliğe sahip olan Diş Hekimi Emin Kaya Cengiz 44 yaşında hakkın rahmetine kavuştu.

2 yıldan beri amansız bir hastalıkla mücadele eden ve her zaman sevdiği insanlardan destek alan Emin Kaya Cengiz’in naşı son kez Dinar Devlet Hastanesi önüne helallik alınmak için getirildi. Dinar Devlet Hastanesinin bütün personelleri hekimlerini uğurlamak için hastane bahçesi içerisinde toplandı. Gözyaşlarını tutamayan mesai arkadaşları ve hastane personelleri hekimlerine haklarını helal etti.

Aslen Denizlili olan Merhum Diş Hekimi Emin Kaya Cengiz’in hastane önünde düzenlenen helallik alma merasimi sonrası naşı merkez Ulu Camiine getirildi. Burada kılınacak cenaze namazının ardından Isparta iline defnedileceği bildirildi.

Hastane önünde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Saffet Acar, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Uysal, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, hastane yönetimi, hastane personelleri ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi