Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfından Eğitime Katkı

2 Nisan 2019 Salı günü İlçemiz Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulunda, Dinar Kaymakamımız Sayın Selami KAPANKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ufuk TAŞBAŞ ve Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı Grup Başkanı Sayın Ata SELÇUK’ un katılımlarıyla “Hijyen Projesi” kapsamında yenilenen ıslak zeminlerin ve öğrencilerin ilgi, beceri, yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla kurulan müzik atölyesinin açılışı yapıldı. Açılıştan önce öğrencilerle bir araya gelen Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı Grup Başkanı Ata SELÇUK, öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi. Daha sonra katılımcılar, oluşturulan Müzik Atölyesinin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdi. Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nurgül KILIÇ eşliğinde öğrenciler koro gösterilerini sunduktan sonra Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı Grup Başkanı Ata SELÇUK, öğrencilere ve katılımcılara klarnet dinletisi sundu. Daha sonra katılımcılar Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyon binasına geçerek öğrencilerle birlikte yemek yediler. Yemekten sonra İlçe Kaymakamımız Selami KAPANKAYA, Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfı Grup Başkanı Ata SELÇUK ve beraberindeki heyete katkılarından dolayı teşekkür ederek, onurluk takdim etti.

Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfının yürüttüğü bu proje kapsamında öğrencilerimize daha temiz ve sağlıklı bir ortam sunabilmek adına okulumuzda; 3 öğrenci WC, 2 personel WC, 1 engelli WC yapımı tamamlanmış; 1 adet çok amaçlı salon ve yardımcı personel odası yenilemesi yapılmıştır. Yapılan ve yenilenen bu çalışmalar sayesinde öğrencilerimize daha sağlıklı ve sıhhî kullanım alanları oluşturulmuştur.

Ayrıca yine Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Vakfının katkılarıyla okulumuzda öğrencilerimizin kültürel ve sanatsal çalışmalarında kullanması için tam teşekküllü bir müzik atölyesi yapılmıştır. Bu atölyenin içerisinde birçok müzik araç-gereç ve enstrümanları öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur

Editör: Haber Merkezi