DİTSO’da Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelikleri ve Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi.

15 Nisan 2018 günü gerçekleştirilen meslek komite seçimlerinde 20 yönetim kurulu üyesinin 14’ünü kazanan Abdullah Bağırkan gurubu şimdide yönetim kurulu başkanını seçti.

20 üyeden 17’sinin seçime katılarak Abdullah Bağırkan için oy kullandığı yönetim kurulu üyeliği seçimlerinde 3 üye yurt dışında olması nedeniyle oy kullanma işlemine katılamadı.

Yapılan seçim sonuçlarına göre Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bağırkan oldu. Üyeler ise şu isimlerden oluştu, Nedim Soyaltın, Haluk Gürbüzer, Ahmet Demir, Ahmet Şükrü Eren, Mehmet Çetinkaya, Ersen Çakı,

Dinar TSO Disiplin Kurulu Üyeleri ise, Ömer Tombuloğlu, Ahmet Hakan Uyan, İsmail Ateş, Oktay Sayın, Ali Gökhan Karataş, Ahmet Acar isimlerinden oluştu.

Dinar TSO Meclis Başkanı ve Meclis üyeleri de Meclis Başkanı Ahmet Acar, Başkan Yardımcısı Osman Dağhan, Başkan Yardımcısı Ömer Eren, Katip Üye İbrahim Yörük, İlker Çalışkan, Ahmet Öztürk, Abdullah Bağırkan, Haluk Gürbüzer, Mehmet Çetinkaya, Özdemir Akoğlu, Umut Ali Özilter, Ahmet Demir, Ersen Çakı, Bayram Ali Özcan, Önder Sayın, Mehmet Maralı, Hüseyin Gönüllü, Bilal Demiröz, Nedim Soyaltın ve Ahmet Şükrü Eren olarak belirlendi. Kaynak: Dinar Zafer

Editör: Haber Merkezi