DİTSO Mesleki & Teknik Eğitim Toplumsal Farkındalık Toplantısında

09.10.2019 tarihinde “Mesleki ve Teknik Eğitim” teması kapsamında Afyonkarahisar ilinde Zafer kalkınma Ajansı tarafından Afyonkarahisar bir düzenlenen toplantıya odamız Personeli Suat AKER katılım sağladı.

Toplantıda Ajans Genel Sekreteri Veli Oğuz, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Vali Mustafa Tutulmaz konuşma yapmıştır. Akabinde Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden Doç. Dr. Murad Tiryakioğlu mesleki ve teknik eğitimin önemini vurgulamak, mesleki ve teknik eğitim veren okullara karşı oluşan olumsuz algının kırılmasını sağlamak adına bir sunum gerçekleştirmiştir.

Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Afyonkarahisar’da bulunan ortaokul ile mesleki ve teknik anadolu liselerinin yöneticileri, alan ve rehber öğretmenleri, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgeleri temsilcileri yoğun katılım sağlamıştır.

“Mesleki ve teknik eğitim” temasına yönelik önümüzdeki günlerde de birçok faaliyet Zafer Kalkınma Ajansı tarafından paydaşlarının desteğiyle hayata geçirilmeye devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi