Dinarlılar Katmer Şenliğinde Buluştu

İstanbul Dinarlılar ve Dinar’ı Sevenler Yardımlaşma Derneği tarafından İstanbul’a düzenlenen 2. Katmer Gecesine çok yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen etkinliğe, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Afyon MADEF (Marmara Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu) başkanı Ercan Köse, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı AV. Ümit Çoban, Kadılarlılar Derneği, İstanbul Çöl Ovalılar Derneği ve pek çok Dinarlı hemşerimiz katıldı.

2. Katmer gecesinde bir konuşma gerçekleştiren İstanbul Dinarlılar ve Dinar’ı Sevenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Türkmenel şunları söyledi, “Derneğimiz kurulduğu günden bu güne bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli Dinarlı dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu dernek kurulduğunda Dinarlı hemşerilerimiz arasında, birlik ve beraberlik olsun, nerede bir Dinarlı var bir biriyle buluşsun, dertlerimiz, sevinçlerimiz ortak olsun mantığıyla hareket edildi. Şimdi ise bu birlik ve beraberliğin daha da çok büyüdüğünü görüyoruz. 2. Katmer Şenliğimiz hayırlı uğurlu olsun, inşallah bu sene ikincisini yaptığımız etkinliğimizin, yirmincisi, ellincisi yapılır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere Dinar’ın meşhur katmeri ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Bazı davetlilere ise plaket sunumu gerçekleştirildi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi