Dinar’ın İlk Duble Bulvar Yol Çalışması Tamamlandı

Dinar Belediyesi Yol Yapım Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ilçemize bağlı Hürriyet Mahallesinde bulunan ve bir çok eğitim kurumunun bulunduğu cadde baştan sona asfaltlanarak, orta refüj, ışıklı kaldırımlar, engelli kaldırımı, güneş enerjili aydınlatmalı bisiklet yolu ve 3 boyutlu parke taşı döşenerek yeni bir görünüm kazandırıldı.

Devlet Demir Yolları altındaki, Yeni Mahalle ve Hürriyet Mahallesinin tam birleşim noktası olan yol üzerinde, Dinar Meslek Yüksek Okulu (MYO), SPK Orta Okulu ve pansiyonu, Fen Lisesi ve Pansiyonu, Hürriyet İlk Okulu, 125. Yıl Ana Okulu, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ve Toplum Sağlığı Merkezi 112 Acil istasyonunun bulunmasından ötürü çok önemli bir yol haline gelen bölgede yapılan yol çalışmaları sona erdi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek bulvar yoldaki çalışmaları her şeyiyle tamamladıklarını belirterek şunları kaydetti, “Bu yol üzerinde ve çevresinde birçok eğitim ve sağlık kurumlarımız bulunmaktadır. Bu yol da öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Bu nedenle üzerinde titizlikle durduğumuz bu yolumuzdaki çalışmalarımızı sonlandırdık. Her şeyiyle kullanıma hazır bir yol haline geldi. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi