Dinarelli Lavanta Ürünleri Kozmetik Fuarında Tanıtıldı

İstanbul Harbiye de bulunan İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen Beauty İstanbul Kozmetik fuarına, Dinarelli Lavanta ürünleriyle ilgili stant açıldı.

Stantta bütün ürünlerimiz lavanta yağı ve el yapımı ürünler ile yöreden başka çiftçilerden alınıp götürülen lavanta yağlarının da tanıtımı yapıldı.

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve KHGB Müdürü Feyzi Şen’in katıldığı fuara yerli yabancı 360 firma katıldı. Fuarda Dinarelli adına 50 yerli, 41 yabancı kişi ve işletmelerle görüşülmüş fuardan sonra kontak kurulması konuşulmuştur.-Ayrıca Türkiye çapında mağazalar zinciri bir firma Satınalma Müdürü ile Dinarelli ürünlerinin konsinye mağazalara konulması görüşüldü.

Ayrıca fuar harici ziyaretler de, Türkiye’nin ilk 5 ecza deposundan birinin Genel Müdürü ile eczacılarda veya eczacılara özel alışveriş sitesine ürünlerin konulması için görüşüldü. Fuar organizatörü firma ücreti mukabili 50 adet üst düzey misafirlere bizim lavanta setlerini hediye olarak verdi.

İstanbul da fide satışı konusunda görüşme yapıldı. Kendi tedariklerimiz açısından mum firması, hediyelik set yapan ofset matbaa ve cam şişe ve ambalaj üreten vb ile görüşmeler yapıldı, uygun koşullarda ve zamanda tedarik sağlanacağı belirtldi.

Ayrıca fuarda Business Tv, Fuar Tv vb.ilgili youtube sektör kanallarına mülakat verildi.

Editör: Haber Merkezi