Dinar’da Öğrencilerden Anlamlı Ziyaret

Dinar Özel Ünal Yılmaz Koleji öğrencileri Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne çok anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Beşiktaş Vodafeone Arena Stadı yakınında bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen, 44 polis ve vatandaşımızın şehit olduğu bombalı terör eylemi nedeniyle baş sağlığı dilemek ve moral vermek adına gerçekleşen ziyarette öğrenciler duygu ve düşüncelerini Dinar İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç’e aktardı.
Türkçe Öğretmeni Buse Çeliker önderliğinde polisleri ziyaret eden İlayda Akçay isimli öğrenci şunları söyledi, “Yaşımız küçük olabilir ama kocaman bir yüreğimiz var. Bu yürekler her zaman vatan ve millet aşkı için alışmaya devam edecektir. Bizler her zaman polisimizin yanında olacağımıza söz veriyoruz” dedi.
Batuhan Öztürk isimli öğrencimiz ise, Kolej olarak polisimizin yanında olmaya devam edeceklerini ve tüm emniyet camiasına başsağlığı dilediğini belirterek şunları kaydetti, “Bizler sıcacık yatağımızda rahat uyuyabiliyorsak, özgürce okulumuza gidebiliyorsak, güven içinde yaşamımızı sürdürebiliyorsak tüm bunları polisimize borçluyuz” dedi.
Son olarak bir konuşma gerçekleştiren Funda Özdemir öğrencimiz ise, bugün polislerin yanında olmaktan çok büyük bir gurur duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu, “Şu an nefes alıyorsak, başımız dik, göğsümüz kabarık gezebiliyorsak, minarelerimizden ezan sesini duyabiliyorsak hepsini şehitlerimize ve siz değerli polislerimize borçluyuz. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.
Dinar İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç ise, hain terör eylemlerine karşı  birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğini, vatanı ve milleti korumak adına her zaman şehit olmaya hazır olduklarını belirtti.
İsmail Yılmaz-Dİnar
 
 
 
Editör: Haber Merkezi