Dinar’dan tayin olan Hakim ve Savcılara veda yemeği

İlçemiz Kaymakamı Selami KAPANKAYA, HSK’nın 31.05.2019 tarihli Adli kararname ile görev yerleri değişen Hâkim ve Savcılarımıza Suçıkan Tesislerinde yemek verdi. Yemeğe Dinar Belediye Başkanı Nihat SARI, görev yerleri değişen Başsavcı İbrahim MERTTÜRK, Adalet Komisyonu Başkanı/Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haydar Şaban KARAKÖSE, Ağır Ceza Mahkemesi Üyeleri Nimet UYAR, Tuğçe ÖZKAN ÖZTÜRK, Hakim Zuhal ALTINTOP ERDEM, Cumhuriyet Savcısı Ender ERDEM, İlçemizde görevine devam eden Başsavcı Vekili Hüseyin KAÇAR ve diğer hakim ve savcılar ile İlçe Emniyet Müdürü Özgür TAŞKIN ve İlçe Jandarma Komutan V. Mahmut KARAKAYA katıldı.

Yemekte Kaymakam KAPANKAYA; “HSK Adli kararnamesiyle ilçemizde görev yapmakta iken görev yerleri değişen Hâkim ve Savcılarımıza Dinar'a yapmisolduklari hizmet ve katkilardan dolayı teşekkur ediyor, yeni görev yerlerinde ve yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Görev Yeri değişen Başsavcı MERTTÜRK ise programdan dolayı Kaymakam beye teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Kapankaya tarafından günün anısına İlçemiz özgü hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi