Dinar’da Yaşlılık Çalışmaları Sürüyor
 
Geçtiğimiz ayda Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın girişimleri sonucu Türkiye’de bir ilk olan Demans Mobil Servis (DemoS) hizmeti faaliyete geçmişti. Bugünde Dinar Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Gerontoloji bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Tufan’ın danışmanlığında Dinar Belediyesi tarafından 21-22 Ekim tarihinde yapılacak olan 1.Uluslar Arası Yaşlı Bakım Ağı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu için bir toplantı yapıldı.
 
Belediye Başkanı ve Ulusal Yaşlılık Konseyi Başkanı  Saffet Acar’ın önderliğinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yrd. Rafet Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı, Serkan Utku, Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal,Cüneyt Güven, İpek Mutlu, Sanem Çetin ve Ünzile Kaya katıldı.
 
21-22 Ekim tarihinde yapılacak olan 1.Uluslar Arası Yaşlı Bakım Ağı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu için tüm yerel yönetimlerin davet edileceği bilgisi alınırken ayrıntılı bilgi için www.uybas.geroder.com.tr  adresinin ve Dinar Belediye Başkanlığına ait 0272 353 60 53 telefonlu numaranın aranabileceği öğrenildi. 
 
Editör: Haber Merkezi