Dinar’da Yardım Sevenler 90. Yılı Kutluyor

Türkiye Yardım Seveler Derneğinin 90’ıncı Dinar Şube Başkanlığının ise 42’inci yılı nedeniyle Yardım Sevenler Derneği Dinar Şube Başkanı Aynur Toker ve yönetim kurulu üyeleri bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na yardım sevenler derneğinin çelenginin bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayan program Kaymakamlık ve Belediye başkanlığı makamlarını ziyaretle devam etti.

İlk olarak ilçe kaymakamı Mustafa Şahin’i ziyaret eden heyet daha sonra Dinar Belediyesini ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ile görüştü.

Dinar’da faaliyetlerine devam eden derneğin 42 yaşında olduğunu hatırlatan Yönetim Kurulu Başkanı Aynur Toker yaptığı ziyaretlerde şunları söyledi, “Türkiye Yardım Sevenler Derneğimizin 90. Yılını kutlamaktan gurur duyuyoruz. Dinar’da ise 42 yıldır faaliyette olan derneğimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Dinar’daki yardım seven vatandaşlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kaymakamlığımız, belediye başkanlığımız ve diğer bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız sayesinde ayakta durmayı başaran derneğimiz ve huzur evimiz yaşlı vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. Yılmadan, bıkmadan, usanmadan çıktığımız bu yolda, faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu, Yardım Sevenler Derneğinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Her zaman derneğe ve huzur evine gerekli desteği verdiklerini de kaydeden Şahin, “Kaymakamlık olarak bize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Huzur evimizde yaşlı vatandaşlarımız ikamet ediyorlar. Onların ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz. Ben sizleri bu konuda tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ise Belediye faaliyetleri kapsamında derneğe ve huzur evine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, bu bağlamda, Belediye Başkanı Saffet Acar’ın da şahsi olarak gereken her şey yaptığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi