Dinar’da Vergi Haftası dolayısıyla kutlama töreni yapıldı.

Bu yıl 32'ncisi düzenlenen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Dinar Vergi Dairesi tarafından Dinar Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni yapıldı. Törene, Dinar Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, MHP Dinar İlçe Başkanı ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Karahan, vergi dairesi çalışanları ve muhasebeciler katıldı. Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, anıta çelenk sunmasının ardından Dinar Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, "Bu yıl 32'ncisini kutluyoruz. 1990 yılından bu yana kutluyoruz. Burada amaç verginin tüm kesimlere benimsetilmesi istiyoruz. Ama geçen yıldan bu yana sönük kutluyoruz. Pandemi koşulları nedeniyle sadece tören ve mülki amirlerimizi ziyaret ediyoruz. Önceki dönemlerde okullarımızı ziyaret ediyorduk, öğrencilerimiz bizleri ziyaret ediyordu. Şimdi pandemi nedeniyle böyle ziyaretler olmayacak. Bu vesileyle Dinarlı mükelleflerimize, esnaflarımıza ve iş adamlarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum" dedi.

Ali Kurtuluş ve beraberindeki heyet Kaymakam Selami Kapankaya'yı ve Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret edeceklerini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi