Dinar’da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

Dinar İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda ‘Uyuşturucu İle Mücadele’ toplantısı gerçekleştirildi.

Emniyet, Jandarma, Adliye, Milli Eğitim, Müftülük ve diğer bütün kamu kurumları temsilcilerinin geniş katılım sağladığı toplantıda uyuşturucuya karşı alınacak önlemler ve çözüm yolları istişare edildi.

Gündemi uyuşturucu ile mücadele eylem planı olan toplantı ilçe kaymakamının açılış konuşmalarıyla başladı. Dinar İlçe Sağlık Müdürlüğünce hazırlanan uyuşturucu ile mücadele eylem planı ve ilçe emniyet müdürlüğünce hazırlanan uyuşturucu ile mücadele sunumları yapıldı.

İlçede yapılması gereken çalışmalar ile ilgili kurul üyelerinin görüş ve önerilerini sunduğu toplantıda, eğitim faaliyetleri ve farkında lığın artırılmasına yönelik çalışmaların artırılmasının önemi vurgulandı.

İlçe Kaymakamı Selami Kapankaya kurul üyelerinden yapılan eylem planı doğrultusunda somut çalışmalara başlanmasını ve gerekli adımların atılmasını beklediğini belirterek iyi dilek ve temennilerle toplantıyı sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi