Dinar’da tek tip kaldırım çalışmaları yoğun ilgi görüyor

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ilk etapta çarşı merkezimizde başlayan tek tip kaldırım çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

Tek Tip kaldırım çalışmaları kapsamında bugün Camıkebir Mahallesi 2.Şadırvan sokakta ekiplerimiz tarafından kaldırım için zemin hazırlıkları yapılıyor.

“Vatandaşlarımız uygulamadan memnun”

Tek tip kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek sokak esnaflarımıza hayırlı işler dileyerek sohbet eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “İlçemizde başlatmış olduğumuz tek tip kaldırım çalışmaları kış şartları olmasına rağmen hızlı bir şekilde devam ediyor. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz çalışmalardan memnun olduğu yönde güzel dönüşler alıyoruz.

“Kaldırım çalışmalarımızda engelli vatandaşlarımızı da düşündük”

Amacımız vatandaşlarımızın kaldırımlarda daha rahat bir şekilde yürümesini sağlamaktır. Kaldırım çalışmalarımızı yaparken esnaflarımızın dükkanlarının önüne eşyalarını koyacağı sınırı belli etmek adına sarı çizgi uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı da düşünerek yapmış olduğumuz kaldırımlar vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanıyor.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi