Dinar’da Sosyal Güvenlik Elçisi Sude Naz Aktürk Oldu

SGK’nın Düzenlediği Yarışmada Sude Naz Aktürk Birinci Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yürütülen Sosyal Güvenlik Elçileri Projesi kapsamında, düzenlenen Anı Yarışmasında “Dedemin Maaşı” isimli eserler Dinar’da ilçe birincisi Yeniyol İlk Okulu 4/D sınıfından Sude Naz Aktürk oldu.

Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen “Sosyal Güvenlik Elçileri” Anı Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yürütülen Sosyal Güvenlik Elçileri Projesi kapsamında, düzenlenen Anı Yarışmasında Dinar’da birinci olan öğrenciye ödülü SGK Dinar Merkez Müdürü Bünyamin Aslaner tarafından verildi.

Yapılan açıklamada, Öğrencilerin, yaşadıkları çevreye karşı daha sorgulayıcı bir birey olmasına katkıda bulunmak, öğrencilerin çevresiyle sosyalleşmesine yardımcı olmak, öğrencilerde sosyal güvenliğin önemini kavrayabilecek düşünce yapısını oluşturmak, öğrencileri sosyal güvenlik hakkında bilinçlendirmek, çevresinde bulunan büyüklerine ileteceği sorularla farkındalık yaratmak, olaylara daha geniş bir perspektiften bakabilme konusunda yardımcı olmak için yarışmanın düzenlendiğini belirtildi.

Editör: Haber Merkezi