Dinar’da Şehit Yüzbaşı Şahin Dualarla Anıldı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin, adının verildiği okul da dualarla anıldı. Anma programı TOKİ konutlarında bulunan Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin ilkokulunda düzenlendi.
saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan anma merasimine Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, Ak Parti ilçe başkanı İdris Er, CHP ilçe başkan yardımcısı Ahmet Hakan Uyan, MHP ilçe başkanı Mustafa Karahan, Mili Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Şehidimizin annesi Arzu, Babası Mehmet Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Programın sunuculuğunu yapan Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin İlk okulu müdürü Bayram Yüksel şehidimizin künyesini ve öz geçmişini okuyarak şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Şehit ailesine hazırlanan hediyeyi takdim etmek için kürsüye gelen Dinar ilçe kaymakamı Selami Kapankaya şehidimizin vefatının 1. Seneyi devriyesi olduğunu vatanın bölünmez bütünlüğünü sonuna kadar korumak için canlarını seve seve feda eden Aziz şehitlerimize borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyeceğimizi söyledi. Şehidimizin adını yaşatmak için ise Süleyman Şahin isminin TOKİ’de bulunan ilkokula verildiğini, şehitlerimize karşı en büyük görevin ise onların adını en iyi şekilde yaşatmak olduğunu belirten kapankaya bir kez daha ailesine başsağlığı diledi.
Gerçekleşen anma programının akabinde Şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin ilkokulu’nun girişinde şehidimiz anısına şehidimizin fotoğrafı bulunan bir şehit köşesi hazırlandı ve protokol üyeleri bu yerin açılışını gerçekleştirdi. son olarak ise şehidimiz için dualar edildi. İsmail Yılmaz-Dinar

Editör: Haber Merkezi