DİNAR’DA ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından organize edilen iftar programında her yıl geleneksel olarak yapılan Şehit yakınları ve Gaziler bu yılda iftar programında bir araya geldiler.
IYAŞ AVM de gerçekleşen programa İlçe Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak, Askerlik Şube Başkanı Ali Azyaman, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı,  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Dinar Temsilcisi Cengiz Kartal, Bayanlar Meclisi Başkanı Günsel Acar, Dinarlı İlahi Sanatçı Hemşerimiz Mehmet Karakuş, Şehit yakınları ve Gaziler aileleri ile birlikte katıldı.
Programda bir konuşma yapan Başkan Saffet Acar şunları söyledi; “İftar programımıza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum hoş geldiniz. Geleneksel hale getirdiğimiz, bu 7. Sini düzenlediğimiz bu güzel akşamda sizleri ağırlamaktan son derece onur ve gurur duymaktayım. Çünkü sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Memleket bizim, dolayısı ile bu güzel memleketimizde canını feda eden değerli Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz. Bizler bu gün burada rahat bir şekilde yemek yiyebiliyorsak onların sayesinde yiyoruz… Ben değerli Şehit ailelerimizin, değerli Gazilerimizin her zaman yanındayım. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan yaptığı konuşmada, yapılan program Şehitlerimize ve Gazilere verilen değeri göstermektedir diyerek Başkan Saffet Acar’a teşekkür etti. Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise gecenin önem ve anlamı, Türkiye de yaşanan son olaylar hakkında bir konuşma yaparak bazı değerlendirmelerde bulundu. Kumartaşlı, Başkan Saffet Acar tarafından yapılan organizasyondan dolayı teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
 
Editör: Haber Merkezi