Dinar’da Şehit Kaymakam Safitürk İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
 
Mardin Derik’te teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için Dinar’da Mevlid-i Şerif okutularak vatandaşlara helva ikramı gerçekleştirildi.
 
Dinar İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen programda ikindi namazı öncesinde merkez Ulu Camide İmam Hatipler tarafından şehit Kaymakam için Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. İkindi namazının kılınmasının ardından ise cami önünde İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’in de dağıtım yaptığı helva ikramları başladı.
 
Şehit Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk için hazırlanan programa İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel,  Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tekin Mumcu,  İlçe Müftüsü Celil Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Güneşdoğar ve çok sayıda cami cemaati katıldı.
 
Helva ikramı sonrasında kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin şunları söyledi, “Minnet ve rahmetle anılan tüm şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmadığı gibi, bu ülkede huzur içinde yaşıyorsak bunu da şehitlerimize borçlu olduğumuzun bilinciyle Mardin Derik’te şehit edilen Kaymam Muhammed Fatih Safitürk’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
 
Haber ve Foto: Umut Haber Merkezi
 
Editör: Haber Merkezi